Ревю на екипировка за плуване Nabaiji, предоставена от Декатлон България – част 1

| December 16, 2015 | 0 Comments

През месец ноември Декатлон България бяха така любезни да одобрят SwimBlackSea за програмата си ‘Стани Декатлон Тестер’, която е създадена с цел да се даде възможност на автори на блогове и специализирани уебстраници да тестват продукти, налични в търговска мрежата на фирмата и да напишат мнението си за тях под формата на ревю.

Представянето на продукт по този начин следва световно утвърдената вече практика продуктите, предлагани от дадена фирма, да се тестват от неангажирани с нея или фирмата производител хора и те да публикуват обективно мнение под формата на ревю на собствения си сайт. Условията за участие в програмата на Декатлон са доста прозрачни и можете да ги прочетете тук. Това са единствените условия, с което участникът се съгласява и няма никакви други допълнителни договори. Предоставените за тестване артикули остават собственост на участника.

Като човек от ИТ и уеб бранша искам да кажа, че нещата от страна на Декатлон бяха организирани много добре. След като попълних формата за участие, скоро след това с мен се свърза PR-а на Декатлон Весела Велинова, за да ми съобщи, че сайтът е одобрен. Предложи ми да избера 3 продукта на фирма Nabaiji, които да тествам, с единственото условие да ги има в наличност в магазинната мрежа на Декатлон в София или Варна, от където да си ги взема, или да ми ги изпратят по куриер.

Избрах бански костюм Kaipearl в черно и синьо, очила за плуване SPIRIT в червено и черно, и еспадрили за водна гимнастика Aquafun 2 в прозрачно/синьо.

Ето така изглеждат продуктите на снимка:

banski-shorty-karo-cheren ochila-za-pluvane-spirit-grand-cherno-cherveni espadrili-za-vodna-gimnastika-aquafun-2-prozrachno-sinyo

Преди да бъдат взети продуктите за тестване, Декатлон позволява те да бъдат премерени в магазина, ако е нужно.

Вземането на трите избрани от мен продукта от магазина на Декатлон Витоша мина лесно и бързо. Служителите бяха учтиви, а самото вземане на продуктите стана само чрез записване на касата.

И ето как изглежда това, с което се сдобих:

IMG_20151207_114636

IMG_20151207_120353

IMG_20151207_120730

 

След това се заех с усилено тестване три седмици! Какво се случи през тях, ще разкажа в следващата публикация!

П.С. има снимки по бански 😉

Comments

comments

Category: Ревюта

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Domain names for just 88 cents!