За спонсори

Ако искате да спонсорирате маратон, има няколко начина да го направите:

1. Чрез участие в наградния фонд на маратона.

Ако желаете да спонсорирате официалния награден фонд на маратон чрез парични или предметни награди, трябва да се свържете с неговите организатори на посочените по-долу телефони:

Галата-Варна: 052/30-33-98/ 0889 68-16-26 – Надя Парушева

Купата на Бургас: 056 907239/ 0885 795 776 – Веселина Деведжиева

Созопол: 0550 2 5712 – Христо Бардуков

Обзор: 0556 35109/0893 303715 – Екатерина Ефтимова

Бяла: 0893 39 81 34 – Христина Келисакиева

 

2. Чрез парични или предметни награди след маратона
Искате да наградите всеки, сдобил се с грамота от маратон? Няма проблем! Всеки участник би се зарадвал на отстъпка от магазин за екипировка,  безплатно питие, масаж, сауна, безплатен вход за клуб, аквапарк или каквото решите!

Можете да достигнете до аудитория от 100 ~ 300 участници в маратони, а допълнително ще анонсираме Вашата оферта на страницата ни, в групата Плувни маратони в БГ и свързаните с нас групи за плувни спортове с няколко хиляди души аудитория.

 

3. Ревю на ваша екипировка или артикул – ако желаете да спонсорирате състезатели в плувен маратон с екипировка или консумативи, на която вие сте вносител или производител, може да го направите след като се свържете с администраторите на сайта.

Ние ще ви дадем акаунт и ще анонсираме вашата оферта към участниците. След приключването на състезанието всеки ще може да публикува ревю на предоставения от вас артикул.

Ако сте постоянен спонсор на състезател по плуване, ще ви дадем постоянен акаунт, с който ще може да публикувате неограничен брой материали.

 

4. Отразяване на маратон чрез статия – ако искате да отразите маратон чрез  брандирана статия, видео материал или снимки, ние ще ви дадем акаунт на сайта, с който да публикувате вашия материал.
В него може да представите с подробности вашия бранд, актуални оферти и линкове.

Разполагаме с неограничен хостинг, което позволява да използвате HD формат и снимки с висока резолюция. Може да снимате с GoPro, или да направите обстоен фото-репортаж с красиви моменти от маратоните!

 

5. Статия на плувна тематика със съвети. Нашата аудитория се състои от любители плувци и професионални спортисти. Всеки от тях би се радвал да научи нещо ново за любимия си спорт. Ако искате да споделите нещо от вашия опит, ние ще се радваме да съдействаме.
Ще получите от нас акаунт, с който може да споделите статията и да я брандирате.

 

6. Игра за участниците чрез сайта – по ваше желание можем да организираме игра за най-добра снимка, мотивационна статия, лична история, свързана с някой маратон или с всички маратони през сезона. Играта може да се организира и в други месеци след сезона, и да е свързана с други празници, ваши артикули или промоции.

Наградите ще  бъдат раздадени и разпределени лично от спонсора.

Ако имате идея за други формати, ще се радваме да ги обсъдим!

 

Domain names for just 88 cents!