Добавете ваш материал

Идеята на този блог е да събере историите и снимките на цялата общност от хора, които са фенове на маратона Галата-Варна, купата на Бургас, както и на другите възобновени или зараждащи се маратони по нашето Черноморие. Досега много от нас са писали своите истории по блоговете си и са допринасяли матарона да стане популярен, но когато всички пишем поотделно, едва ли ще спечелим от труда си, а популярността на маратона ще расте с бавни темпове. Това обаче може да се промени сериозно, ако се обединим и съберем всички материали, създадени от нас.

Каква е идеята най-общо: събираме си всички материали на едно място, публикуваме ги в различни категории, според името на спортното събитие, и ги разпространяваме през социалните мрежи или където преценим за добре. Колкото повече се чете статия на един автор, толкова повече трафик ще има и към всички останали. Съответно – повече общ трафик на сайта -> повече вероятност да привлечем рекламодател. Оттам – повече спонсори и популярност за маратона -> повече матарони и по-добри условия за всички.

Подробните условия са следните:

– Всички материали трябва да бъдат посветени на някое от плувните събития в Черно море. Нама значение кой е маратона или от коя година. Разкажете за приключенията си, ще се радваме да ги чуем:) Приемат се естествено и снимки.

– Всички материали остават собственост на авторите си. Всеки автор запазва правото си да публикува свой материал на други места или да продава материал, който е негов и е публикуван на този сайт.

– Всички приходи от реклама се делят пропорционално на процента от трафика, генериран от всеки отделен автор. Мeтриките на посещаемост ще се следят с Google Analytics

– Всички автори получават права да публикуват сами материалите на сайта, да ги коригират, както и да следят метриките на посещаемостта в Google Analytics

– Всяка статия, или снимков материал дава правото на автора да помества линкове или реклама към свой сайт или към каквото прецени по свое осмотрение, на което би искал да даде популярност. Т.е – мястото във всяка една ваша статия си е ваше, и може да го използвате по своя преценка:)

– Не се допускат реклами в разрез с регулациите в РБългария по отношение на съдържание, което може да бъде рекламирано в Интернет (порнографско съдържание, призиви към агресия, също и реклами на цигари, алкохол и т.н).

Ако имате някакви идеи или предложения, пишете ми, приемат се всякакви идеи. За контакти, пишете ми чрез фейсбук страницата ни